Offsettryck i Stockholm

– Tryck med toppkvalitet hos Tigraph

Offsettryck ger bäst pris när upplagorna är stora

Du får trycksaker av toppkvalitet som får ditt företag att se riktigt bra ut. Vid mindre upplagor rekommenderar vi digitaltryck. Läs mer om digitaltryck här

Visitkort, reklamblad, kataloger och mycket mer

I offset produceras trycksaker av skilda slag. Du kan till exempel anlita oss gällande:

• Visitkort

• Flyers

• Blanketter

Eller för att trycka en stor upplaga av en:

• Broschyr

• Informationsfolder

• Produktkatalog

• Årsredovisning

Medarbetare med rätt kunskaper om offsettryck

Vi har lång och gedigen erfarenhet gällande offsettryck och kapacitet för alla tryckjobb. Bland Tigraphs medarbetare finns offsetspecialister som säkerställer att slutresultatet motsvarar eller överträffar dina förväntningar.


Våra offsetpressar har högsta klass och vi utlovar största engagemang när du väljer Tigraph för offsettryck i Stockholm.

Smart miljöval

Du gör ett smart miljöval när du anlitar Tigraph för offsettryck i Stockholm. Branschens miljörekommendationer är en miniminivå som vi försöker överträffa. Våra underleverantörer är omsorgsfullt utvalda och miljögodkända.

Offsettryck eller digitaltryck?

De flesta kunder bryr sig inte om metoden är offsettryck eller digitaltryck. Det väsentliga är att kvalitén är utmärkt, att priset är attraktivt och att leveranstiden alltid hålls. Vissa trycksaker trycks i offset och andra digitalt. Som kund kan du välja tryckmetod, men det vanliga är att medarbetarna på Tigraph beslutar om metod utifrån trycksakens karaktär och upplagans storlek.

Ekonomiska fördelar med offsettryck

Offsettryck ger lägst pris per trycksak vid större upplagor. Därför trycks till exempel stora reklamutskick och informationsmaterial till hushåll nästan alltid i offset. Välkommen att kontakta oss för en offert och en beräkning (break-even) när digitaltryck respektive offsettryck ska användas.