Digitaltryck i Stockholm

– Tryck och variabeldata hos Tigraph

Digitaltryck är det självklara valet

Digitaltryck passar perfekt när upplagorna är små, när informationen förändras snabbt eller när en provupplaga ska tas fram. Möjligheterna är stora, kvalitén är utmärkt och priset kan pressas tillbaka.

Ett flexibelt digitaltryckeri i Stockholm

Tigraph har en toppmodern maskinpark och stor erfarenhet av digitaltryck. Vi säkerställer att dina trycksaker blir klara i tid och att kvalitén är den bästa. Vi kan trycka digitalt på så gott som alla material och hitta lösningar som överraskar dig och mottagaren. Tigraph är ett flexibelt digitaltryckeri som ger ditt budskap rätt förutsättningar att påverka mottagaren till handling.

Digitaltryck passar nästan alla trycksaker

Digitaltryck är en lämplig metod till broschyrer, foldrar, visitkort, affischer, vepor och mycket mer. Digitaltryck har länge varit den överlägsna lösningen så länge upplagorna är små. Och varför trycka onödigt stora upplagor när informationen riskerar att bli inaktuell? Med Tigraphs digitaltryckeri i Stockholm kan du löpande trycka nya upplagor som alltid är up-to-date. Vid större upplagor rekommenderar vi offsettryck. Läs mer om offsettryck här

Adressering och variabeldata

Tack vare variabeldata kan vi skräddarsy dina informations- och reklamutskick till varje unik mottagare. Text och bild kan varieras så att erbjudandet blir maximalt intressant för varje potentiell kund. Förutom själva digitaltrycket kan Tigraph även hjälpa dig med adressering och distribution. Du är i trygga händer och får en kostnadseffektiv totallösning.

Digitaltryck för grönare miljö

Digitaltryck är rätt lösning för dig som vill ha en grön miljöprofil. Genom att trycka digitalt sparar du pengar och skonar miljön. Eftersom du beställer exakt så stor upplaga du för stunden behöver, uppstår ingen kostnad för trycksakslager. Dessutom har du tryggheten att Tigraph alltid motsvarar eller överträffar branschens miljörekommendationer. Samma sak gäller våra underleverantörer.


Välkommen att höra av dig för att diskutera digitaltryck. Vi är ett digitaltryckeri i Stockholm som levererar trycksaker av utmärkt kvalitet och utlovar stort engagemang i varje projekt.

Digitaltryckeri med ateljé

Du kan anlita Tigraph som digitaltryckeri, och du kan även ta hjälp av vår ateljé som har lång erfarenhet av att producera trycksaker. Vi kan skapa originalet, utföra retusch och fotografera dina produkter. Vi kan även hjälpa dig hela vägen från idéstadiet till färdig trycksak som landar i mottagarens hand.