Ateljé, original & reproarbeten i Stockholm

– Gör Tigraph till din kreativa partner

Tigraphs reproavdelning och ateljé anlitas av många kunder

Vi utför prepressarbeten som retusch och friläggning, men kan också ta fram ditt marknadsföringsmaterial från grunden. Vår ateljé är redo att presentera trycksaker som ger stor effekt och kan hjälpa ditt företag eller din organisation att utvecklas.

Rätt prepress och repro ger trycksaken ett lyft

Tigraph utför prepress- och reproarbeten som ger ett bättre slutresultat. Vi har medarbetare som är specialister på bildarbeten som friläggning och retusch. De säkerställer att det tryckoptimerade originalet är bästa möjliga så att foldern, broschyren eller mässmontern håller högsta standard.

Skissbord med verktyg & färgpaletter - Tigraph

Grafisk design, copywriting och fotografering

Använd möjligheten att anlita Tigraphs ateljé. Bland våra medarbetare och partners finns originalare, grafiska designers, copywriters och fotografer. Vi skapar en arbetsgrupp som förstår dina utmaningar och som skapar reklam och trycksaker som skiljer sig från mängden. Du får rätt förutsättningar att nå ut effektivare och generera fler kunder!

Crossmedia

Kombinera din tryckta marknadsföring med rätt digitala satsningar. Genom ett starkt nätverk kan vi hjälpa dig med digital strategi, webb och digitala utskick. Välj om vi ska vara ditt tryckeri eller din totalleverantör inom reklam och marknadsföring.