Traditionellt tryck – Offsettryck i Stockholm

Tigraph tar det samlade ansvaret oavsett om du ska trycka visitkort, informationsblad, broschyrer eller kataloger i stora upplagor.

Vi på Tigraph i Stockholm är ett tryckeri med en lång och gedigen erfarenhet inom offsettryck som vi alltid ser till att matcha med nyfikenhet och intresse för nya tekniska möjligheter.

Kapacitet för alla tryckjobb

Icke desto mindre använder vi oss av traditionellt tryck, så kallat offsettryck av den enkla anledningen att det funkar alldeles utmärkt och vår kunskap inom detta område är av absolut toppklass, såväl sett till kvalitet som till prestation. I synnerhet när det gäller större upplagor, som exempelvis när det vi talar om flyers eller återkommande beställningar så är traditionellt tryck att föredra. Det av en mängd anledningar, dels finns ekonomiska fördelar som inte ska förringas men framför allt är offsettryck fortfarande den metod som i sammanhanget ger bäst kvalitet.

Tryck för alla

Varje metod har sina fördelar, varje kunds behov ska bemötas på det sätt som passar bäst, såväl kvalitetsmässigt som ekonomiskt och vi har en lång och bred erfarenhet av olika sorters kunder i Stockholm. Detta i kombination med att vi alltid ser till att ha en bra och öppen kommunikation med våra kunder, leder onekligen fram till önskvärt resultat.

Ett bra resultat för en kund är en framgång även för oss, framförallt kreativt och detta tar vi givetvis med oss in i framtiden. Det som är bra för våra kunder är bra för oss.

Kontakta oss här