Prepress, orginal & reproarbeten i Stockholm

Vi utför våra prepress-arbeten med största noggrannhet och med vår kreativa och tekniska kompetens i ryggen så kan vi prestera helt i enlighet med önskemålen hos de företag, organisationer och privatpersoner som anlitar oss. Noggrannhet är ett nyckelord, från början till slut. Utan bra utfört reproarbete i vår kompetenta prepressavdelning så kan inte det slutresultat som vi eftersträvar och våra kunder har rätt till att bli verklighet. Bra trycksaker och bra medarbetare går hand i hand hos oss på Tigraph i Stockholm.

Vare sig vi talar om friläggning eller retusch, traditionellt sett krävande bildarbeten så har vi en lång och gedigen erfarenhet av repro. Därtill kan vi erbjuda våra kunder tjänster som rör såväl layout och copywriting, original eller reproarbeten, bild eller text, vi kan det här. Bra marknadsföringsmaterial är något man inte får, eller ens kan, fuska med, här är detaljerna extra viktiga. Bra prepress, bra medarbetare och ett bra samarbetsklimat där man utbyter och jobbar fram nya, fräscha idéer, detaljer och aspekter som har gett oss många och nöjda kunder i Stockholm.

Flyers och beachflaggor för firman, det är vi som ordnar det snyggt, effektivt och snabbt. En uppskattad tjänst som många av våra kunder som driver egna verksamheter väljer att anlita oss för är produktfotografering. Vi på Tigraph har en egen studio, bemannad av erfarna och kreativa fotografer med många och breda kompetenser. Tillgången till egen studio har förutom positiva aspekter på der organisatoriska och tekniska planet, även tidsmässiga och ekonomiska fördelar, något som givetvis visar sig i slutresultatet för dig som kund.

Du kan känna dig trygg när du lämnar dina bilder och dokument till Tigraph.

Kontakta oss här